Complete English Grammar Books PDF Free Download

0

Complete English Grammar Books PDF Free Download

Wel Come Guys In This New Blog

To make your competitive exams even easier, today we have brought for you Complete English Grammar Books PDF Free Download This pdf will play a very important role in your upcoming competitive exams like – Bank Railway Rrb Ntpc Ssc Cgl and many other exams.

This pdf is very important for the exam, it is being provided to you absolutely free, which you can download by clicking on the Download button below to get even more important pdfs. A. You can go pdf download in Riletid Notes

StudyNotesAdda.com is an online education platform, here you can download Pdf for all competitive exams like – Bank Railway Rrb Ntpc Upsc Ssc Cgl and also for other competitive exams.

StudyNotesAdda.com will update many more new Pdfs, keep visiting and update our posts and more people will get it

[maxbutton id=”17″ ]

[maxbutton id=”16″ ]

[maxbutton id=”15″ ]

[maxbutton id=”14″ ]

[maxbutton id=”13″ ]

Topics Are Covered in  ENGLISH PDF:

  1. verb(basic)
  2. tense
  3. passive voice
  4. narration
  5. question tag
  6. subject verb agreement
  7. conditional sentences
  8. verb(advance)
  9. noun
  10. pronoun
  11. adjective
  12. article
  13. adjective
  14. conjuction
  15. preposition
  16. adverb
  17. words often confused or misused
  18. vocabluries
  19. synonyms(practice set)
  20. antonyms(practice set)
  21. one word substitution
  22. idiom and phrases

English grammar Most Important Questions Answer

I ….. tennis every Sunday morning.
a) playing
b)play
c)am playing
d)am play

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: play. [/bg_collapse]

Q2. Don’t make so much noise. Noriko ….. to study for her ESL test!
a)try
b)tries
c)tried
d)is trying

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: is trying. [/bg_collapse]

Q3. Jun-Sik ….. his teeth before breakfast every morning.

a)will cleaned
b)is cleaning
c)cleans
d)clean

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: cleans. [/bg_collapse]

Q4. Sorry, she can’t come to the phone. She ….. a bath!
a)is having
b)having
c)have
d)has

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: is having. [/bg_collapse]

Q5. ….. many times every winter in Frankfurt.
a)It snows
b)It snowed
c)It is snowing
d)It is snow

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: it snows. [/bg_collapse]

Q6. How many students in your class ….. from Korea?
a)comes
b)come
c)came
d)are coming

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: come. [/bg_collapse]

Q7. Weather report: “It’s seven o’clock in Frankfurt and ….. .”
a)there is now
b)it`s snowing
c)it snows
d)it snowed

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: it`s snowing. [/bg_collapse]

Q8. Babies ….. when they are hungry.
a)cry

b)cries
c)cried
d)are crying

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer:cry. [/bg_collapse]

Q9. Jane: “What ….. in the evenings?”
Mary: “Usually I watch TV or read a book.”
a)you doing
b)you do
c)do you do
d)are you doing[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: do you do. [/bg_collapse]
Q10. Jane: “What ….. ?”

Mary: “I’m trying to fix my calculator.
a)you doing
b)you do
c)do you do
d)are you doing

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”Show Answer” collapse_text=”Hide Answer” ] Answer: are you doing. [/bg_collapse]

Complete English Grammar Books PDF Free Download

DOWNLOAD MORE PDF

Maths Notes CLICK HERE
English Notes CLICK HERE
Reasoning Notes CLICK HERE
Indian Polity Notes CLICK HERE
General Knowledge CLICK HERE
General Science Notes
CLICK HERE

The above PDF is only provided to you by StudyNotesAdda.Com this Pdf is not written by us, if you like the PDF or if you have any kind of doubt, suggestion or question about the Pdf, then give us your Do contact on mail id- Allexampdf@gmail.com or you can send suggestions in the comment box below.

Leave A Reply

Your email address will not be published.