Reasoning Complete Practice Set in Hindi PDF || RRB Previous Year Reasoning Question With Answer in Hindi PDF ||
Profit And Loss Handwritten Notes PDF || Average Formulas In Hindi PDF Download || Maths Book in Hindi ||
GK Question corona virus COVID 19 || Science GK Questions For All Competitive Exams || GK Tricks in Hindi ||
English Grammar PDF || Preposition How To use Preposition Notes (English Grammar) || Idioms And Phrases in Hindi ||

English Grammar PDF


English Grammar PDF

Wel Come Guys In This New Blog

To make your competitive exams even easier, today we have brought for you English Grammar PDF This pdf will play a very important role in your upcoming competitive exams like – Bank Railway Rrb Ntpc Ssc Cgl and many other exams.

This pdf is very important for the exam, it is being provided to you absolutely free, which you can download by clicking on the Download button below to get even more important pdfs. A. You can go pdf download in Riletid Notes

StudyNotesAdda.com is an online education platform, here you can download Pdf for all competitive exams like – Bank Railway Rrb Ntpc Upsc Ssc Cgl and also for other competitive exams.

StudyNotesAdda.com will update many more new Pdfs, keep visiting and update our posts and more people will get it

Hindi Grammar Objective Questions PDF

Rs Agraval PDF Reasoning Book

History Book In Hindi PDF Download

Reasoning Genral Intelligence Books PDF

Math Tricks For Competition Exam In Hindi

IMPORTANT GK QUESTIONS

1.Foremost :

उत्तर: B. 

2.Protects :

उत्तर: C. 

3.The boys were playing Cricket.

उत्तर: D. 

4.They drew a circle in the morning.

उत्तर: A. 

English Grammer PDFs

  1. Parts Of Speech (Noun Pdf For SSC Exams)
  2. English Vocabulary (Best Way To Learn English Vocabulary)
  3. Tense Chart English Grammar Notes in Hindi
  4. कम्पलीट इंग्लिश स्पीकिंग एंड इंग्लिश ग्रामर की सबसे बेहतरीन बुक
  5. Basic English Grammar PDF | Complete Book PDF
  6. English Grammar Notes PDF
  7. English Grammar One Word Substitution PDF Free Download
  8. English Vocabulary PDF Free Download
  9. English Grammar Notes Pdf

5.They will demolish the entire block.

उत्तर: D. 

6.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
A lot of travel delay is caused /due to the inefficiency and lack of good management /on behalf of the railways.

उत्तर: C. 

7.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
One of the members / expressed doubt if / the Minister was an atheist.

उत्तर: B. 

8.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
I have got / my M.Sc. degree / in 1988.

उत्तर: A. 

9.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
Having received your letter / this morning, we are writing / to thank you for the same.

उत्तर: D. 

10.Find out whether there is any grammatical error in below sentence.
If you lend him a book / he will lend it to some one else / and never you will get it back.

उत्तर: C. 

 

  1. English Grammar PDF
  2. English Grammar PDF 2
  3. English Grammar PDF 3
  4. English Grammar PDF 4

DOWNLOAD MORE PDF

Maths Notes CLICK HERE
English Notes CLICK HERE
Reasoning Notes CLICK HERE
Indian Polity Notes CLICK HERE
General Knowledge CLICK HERE
General Science Notes
CLICK HERE

The above PDF is only provided to you by StudyNotesAdda.Com this Pdf is not written by us, if you like the PDF or if you have any kind of doubt, suggestion or question about the Pdf, then give us your Do contact on mail id- Allexampdf@gmail.com or you can send suggestions in the comment box below.

Responsive Ads Here!
© Copyright 2018-2019 at https://studynotesadda.com
For advertising in this website contact us YOUR E-MAIL ID


Theme By Php Mysql